12 mars 2011

Reinfeldt skäller som en galen hund och Sverigedemokraterna stärks.

Reinfeldt vräkte ur sig i hat och vrede mot Sverigedemokraterna (SD) hos Skavlan i fredags. Det fanns ingen botten i hur hemskt SD var. Han agerade som om han vore i majoritet. Genom råskäll på partiet försökte han lura tittarna, väljarna, folket.

Jag har upplevt det förr, själv och i politiken. När man går på personangrepp istället för sakpolitik, då är man rädd och då har man förlorat debatten. Det är klart att Reinfeldt är rädd. Han, Moderaterna, vek sig i migrationspolitiken. Det är många bedragna moderatväljare där ute nu.

Moderaterna för nu vänsterpartiets migrationspolitik. Vänsterpartiet, med rötterna i Kommunistpartiet, där Ohly agerar som kommunist, tillsammans med Mona Sahlin S.

Hur stöddig, dum, kan en borgerlig regering få vara. Vår svegsflicka BEA, som inte har gjort mycket för Norrland, lägger nu ett lagförslag i minoritet om datalagring. Försöker skrämma om stora böter från EU. Vänstern är emot. Tror verkligen regeringen att SD ska ta ansvar för regeringens politik, löjligt. Reinfeldt kan aldrig smita undan ansvaret.

Inga kommentarer: