18 mars 2011

Debatt i ÖP om sjukpensionärens tankar om Reinfeldts migrationspolitik

Kommentar till ÖP, ”asikter", den 16 mars 2011, min insändare ”En sjukpensionärs tankar” och Kick Leijnses ”Halvsanningar och osanningar från Sverigedemokraterna”.

ÖP:s redaktion har varit inne, strukit och ändrat i insändaren. Tagit bort tankarna om Reinfed samt ändrat grammatiskt. Den gamle kommunistiske agitatorn för revolution har fått bemöta min artikel om migration samtidigt som min var inne.

Kick Leinse missar poängen i sjukpensionärens tankar, att Reinfeldt, moderaterna, vek sig i en profilfråga. Nu finns det säkert många besvikna moderatväljare där ute. Sjukpensionären tänker på de som efter domar lever här illegalt och ska utvisas eller avvisas. Det är människor som struntar i svensk lag, som nu ska belönas för sitt lagtrots med skolgång och sjukvård på skattebetalarnas bekostnad. Siffror på 5-600 miljoner har synts i media. Nu är det bara för efterkommande att följa exemplet.

”Halvsanningar och osanningar från Sverigedemokraterna” skriver Leijnse, men jag kan inte se att han har påvisat en enda. Då slår uttrycken tillbaka mot honom själv.

Inga kommentarer: