01 april 2010

ÖP förtrycker det fria ordet, Jens Nilsson har rätt!

Vad tiden går, mars är gången och vi skriver 1 april, men det är inget aprilskämt. Stötte ihop med Karin Holmin på ICA, chef över sociala i Sundsvalls kommun. Där fick alla surstötar i Härjedalens kommun på käften. Prata om revansch, sparkad här och chef där, härligt. Senaste helgen var Olle och jag i Stockholm på SD:s valkonferens, intressant. Jag har erfarenhet både från folkpartiet och moderaterna tidigare. Det var en samling i alla åldrar med stor framtidstro, härligt. Nu går vi in i påsken och -firandet. Hoppas alla får en bra påsk.

Vi, sverigedemokraterna, har även haft årsmöten i Sveg och på Frösön. Det är tillströmning av nytt folk och nyvalda på posterna. Jag är ordförande här och sekreterare i Jämtlandskretsen.

Jens Nilsson beskyllde Öp för att bedriva politik i hela tidningen och inte bara på ledarsidan. Jag gick in med ett instämmande inlägg med konkreta exempel. Naturligtvis stoppades det, som vanligt, samtidigt som chefsredaktören berättade om hur objektiv tidningen är. Skit!

Inga kommentarer: