22 april 2011

Länstidningen anmäls av Sverigedemokraterna

Feg, fegare och fegast är Länstidningens Kalle Olsson, ansvarige utgivaren och de andra soporna, som använder tidningen till hat och politisk förföljelse utan grund.

Under vintern och våren har en dömd, Mats Carlsson, i Strömsund ägnat sig åt att hämnas på brottsoffret. Brottsoffret är medlem i Sverigedemokraterna och ej förtroendevald revisor. Länstidningen har i en mängd artiklar utan faktastöd deltagit i hämnden och skrivit om hur ”I åratal har Jan Holmberg spridit rasistpropaganda", är en feg, osvensk figur, som ljuger, vägrar svara på frågor, anonymt idkar förföljelse, hot, rasism och rasistisk i nummer efter nummer. Anonymt med undertecknade brev!?!

Länstidningen har absolut ingen grund för sina påståenden och är redan anmäld till pressens opinionsnämnd. Tidningen kommer att polisanmälas, tillsammans med Mats Carlsson för övergrepp i rättssak, för förtal, ärekränkning, ofredande, hemfridsbrott, olaga intrång, urkundsförfalskning och integritetskränkning, till att börja med.

Nu Kalle Olsson och LG Annerstedt ”kommer Sverigedemokraterna ut ur garderoben”: Ni är agitatorer, inte journalister, som återigen driver det politiska hatet och inte respekterar demokratiska val. Ni vet inte vad rasism är. Era reportrar ljuger, förvanskar insändare och kränker. Det går inte ens för sverigedemokrater att ta en debatt, när man är på semester på Cuba. Då är det klokt att hålla tyst, när man kommer hem. Då kan det inte förvanskas. Och när blev det fult att vara rädd om skattebetalarnas pengar för att först satsa dem på fattigpensionärerna, skola och sjukvård. Slutligen, det är inte vi som ska svara på frågor, det är ni som ska bevisa era påståenden!

Inga kommentarer: