11 augusti 2009

ÖP är ett hot mot demokrati och rättvisa.

Öp för en kampanj och försöker skapa en bild av lapphat och rasism i länet. På första sidan dan efter Storsjöfestivalen skapar man med stora svarta rubriker "Lapphat" och fortsätter med "lapphat i Härjedalen". Vänstervridningen är fullständig med Peter Swedenmark i ÖP och talskrivningen. Han är ingen försvarare av en demokratisk debatt, han är agitator. Avsikten är naturligtvis att skapa överseende med rennäringens lappar. Andra dagen efter festivalen fortsätter man lapphatsvinklingen och låter den för sprängningen av kraftledningsstolpar skäligen misstänkte Olof W Johansson breda ut sig, medan man fortsätter mobbningen av SD.

Sverigedemokraterna, som är det enda partiet som stöder skyddet av den privata integriteten och äganderätten i Norrland.

Den andra följdriktiga sidan av ÖP är att debattartiklar, myndighets-, fakta- och juridiska inlägg mm, som visar rennäringens domstols-och lagtrots samt brott, aldrig tas in, trots att en mängd har sänts in under året. Läget här i Härjedalen får läsarna inte veta. T. ex. mina två debattartiklar efter yran har inte tagits in, medan LT har tagit in "domstols- och lagtrotset" av samebyarna.

Inga kommentarer: