24 november 2008

SVERIGEDEMOKRATERNA I LAPPLAND

Sverigedemokraterna besökte Tärnaby i lördags, 22/11, med Jimmy Åkesson och Björn Söder i spetsen. Vi var inbjudna av ortsborna runt om i södra Lappland. Ursprungsbefolkningen i området trakasseras av staten/Länsstyrelsen. Det var ett mycket givande besök. Kloka, mogna människor mötte oss och ville informera oss. Olle Larsson och jag kände igen oss, även om vi nu fick ta del av andra grunder. Ronny Karlsson, Krokom, häpnade och sade: "Det hade jag inte en aaning om!" En applåd för Åkessons och Söders långa tuffa resa från Blekinge och Skåne!
Samerna, i Sverige klassad "ursprungsbefolkning", hade av alla partiledarna lovats stöd vid besök, men detta glömdes hemma i Riksdagen. Endast renägarna gynnas, varav många är invandrare i sen tid. de får positiv särbehandling.
I det "socialistiska Sverige", USA-klassning, är det helt klart endast Sverigedemokraterna, som står upp för skyddet av den personliga integriteten och äganderätten.
Notera att urbefolkning och ursprungsbefolkning inte är samma sak. "Ursprungsbefolkning" är ett klassning i ILO169, som inte tar upp vilka som bott längst i landet.

Inga kommentarer: