10 december 2012

Interasistmen - hårda fakta om invandringen.


Arbetsmarknaden och invandringen i konkreta siffror, hämtade bland annat från Riksdagen och Time: Sveriges arbetsmarknad har brist på kvalificerad personal, akademiker och andra specialister, den bristen består.

I stället toppar vi vår egen arbetslöshet med massinvandring av analfabeter, ända upp till 80-90 % i de aktuella länderna och i bästa fall lågutbildade personer. De är inte FN:s kvotflyktingar. De fyra föregående åren har vi varje år haft runt trettiotusen asylsökande, varav 10 % haft papper och övriga har slängt sina papper för att försvåra ID-kollen. Det är mest unga män och de allra flesta är arbetskraftsinvandrare. Att kvinnorna, halva befolkningen, inte jobbar i de muslimska hemländerna gör att länderna har halkat efter i utveckling och tillväxt. Även Sverige är onekligen i riskzonen på grund av invandringen av den kulturen. EU befinner sig i en allvarlig kris på grund av den misslyckade migrationen och utanförskap. Förmodligen är Grekland hårdast drabbat som gränsland, människor där lider av brott och terror från de asylsökande.

Vi har ett Schengenavtal, Sverige är inte ett gränsland, asylsökande ska anmäla sig vid yttre gränsen. Alla hör vi, även från politiker, snyfthistorier om hur utsatta de asylsökande är i hemländerna och lyckan över att vara i Sverige. Föga förvånande finns det ett glapp i berättelsen, om de slängda papperen, och smugglingen till Sverige långt uppe i norden, långt från den yttre gränsen.

Inga kommentarer: