17 januari 2012

En bra start på 2012 för Ida och Ludde.

Vilken helg och måndag för Ida. Dubbla världscupssegrar och bästa lag i idrottsgalan tillsammans med Kalla. Jag tyckte att hon redan var cupsegrare i och med VM-guldet ifjol. Härligt att få se hennes fortsatta framsteg bland eliten. Nu finns självkännedomen och styrkan att plocka fram segrar även om ingången på säsongen blev fel. Härligt att Sveg och Härjedalen fortsätter att leverera fantastiska föredömen för ungdomar och andra i landet.

Jag tycker att staten ska sporra och belöna orter med idrottsframgångar med extrapengar till klubbar och utövare, istället för att kasta bort mina, våra, skattepengar på olaglig, anser jag, invandringspolitik.

Ludde och vi var igång igen igår. I Kall, där jag har varit i 10 dagar, snöade harjakten bort med ytterligare 30-40 cm ny snö. Här hade det blvit nästan tunnare snötäcke och vi passade på att i nollföre jaga vid Sandvallen Ransjö. Så småningom fick vi haren fram till piporna och den expedierades av Kjell Rahm. Jag tänker på honom, idag genomgår han en nödvändig starroperation.

Inga kommentarer: