04 april 2012

Olle Larsson, Härjedalen, svikaren

När Olle Larsson (Olle) lämnade Sverigedemokraterna (SD) svek han sina väljare, som röstade på honom och partiet för den politik han lovade att föra de kommande 4 åren. Han svek även oss partikamrater, som bad honom att sansa sig och stanna kvar i SD. Nu måste man ännu mera ifrågasätta Olles omdöme, när han startar ett nytt kommunalt parti, och siktar på att bli ”största parti.” I Härjedalen, löjligt! Samt, enligt programmet är hans viktigaste frågor sådana som inte avhandlas i kommunpolitiken!

Olle visade sidor av dåligt omdöme redan före valet med anonyma angrepp på partikamrater i media. I grupparbetet var det enbart hans beslut som skulle gälla. Han intrigerade, spred lögner t. ex. om sjukdom bakom ryggen för att få majoriteten med sig. Sedan gruppen enats om texten på valsedeln, åkte Olle hem och ändrade den efter sitt huvud. Vilket var orsaken till en partikamrats kampanj om skydd för personlig integritet och egendom.

Olle har mycket höga tankar om sig själv och fick agg till SD:s partiledning, då han inte hamnade på en direktvald plats till Riksdagen redan före valet. Trots sin egen fantastiska valseger kunde han inte glädjas på grund av den missade riksdagsplatsen. Olles personliga besvikelse stoppade firande för oss övriga också. SD är det enda svenska parti som stöttat Olle i sin kamp. Det stödet svek han, och gick istället till ett orättvist angrepp på oss.

Det är inte bara sina väljare som Olle svek. Han har även svikit sitt avtal med SD att lämna sitt kommunala mandat vid upphört medlemsskap. Det sveket är det lättaste att dra ett streck över genom att lämna tillbaka det!

Inga kommentarer: