03 juni 2010

Stöd Israel för våra terrordödade svenskars skull, inga pengar till Gaza

Juni, men ingen sommar än, utan vår, grön vinter, i Kall och Jämtland. Det är tur att man är van, tjocka och vindtäta kläder är ett måste. Fast vi fick smaka på sommaren en par dagar i alla fall. Tur att man inte är ännu längre in i fjällvärlden, det kan inte vara roligt att vara vid Storlien nu, vi hade 11 och dom 6 grader i dag. Bloggandet hinner jag inte med, det är ändå mycket som skulle vara roligt att kommentera. Erik i Västgård har plöjt, harvat och gödslat på min "flata", en av mycket få åkerplättar utan lutning i Kall. Han ska få en sparad julklapp för sitt jobb. Härligt, han har tre småttingar och två var med i traktorn.

Nu går drevet mot Israel igen. Socialisterna, kommunisterna, hatar den staten, en demokrati i arabvärlden. Ett djäkla liv på terroristkramarna och "bojkotta!" trots att Israel hade varnat och sagt att man skulle stoppa konvojen, konvojen! Det är synd om folket och häv blockaden låter det från nästan alla. Ingen pratar om varför det är en blockad. Hamas kidnappade en soldat på Israelisk mark och har inte återlämnat denne, det är anledningen till blockaden.

Nio döda, naturligtvis, nu fick några ej läskunniga araber en genväg till paradiset och ett tjog jungfrur genom att dö i strid mot hedningar och bli martyrer. I bakgrunden rycker Iran i trådarna och i Sverige ställer flummiga vänsterintelligentian villigt upp. Som svensk är valet lätt, hotet mot oss är Hamas, Hizbolla och de andra terrortoken, som ej läskunniga tror på det prästerna totar i dem. I arabvärlden är 10-20 % läskunniga.

Inget mer pengar i bössorna och inget bistånd till Gaza, för det gynnar Iran och Hamas, och ökar hotet mot svenska turister. Det blir mera vapen. Bästa ihågkomsten för våra terrordödade svenskar från Bali och därefter är istället att köpa Israeliska varor.

Inga kommentarer: