13 januari 2008

RÖDEBY, RÄTTSSAMHÄLLETS KOLLAPS

Den 50-årige familjefadern i Rödeby står inför rätta åtalad för mord, när han använde sin nödvärnsrätt. Han hade rätt att med våld avvisa ett våldsangrepp mot sig och sin familjen, den där kvällen. Hur många familjefäder skulle inte ta med sig ett vapen för att inte riskera bli ihjälslagen vid ett gängangrepp, som det här var. Tyvärr blev ungdomarna dödsskjutna av honom, vilket var övervåld. Men hans psykiska status med bl. a. sömnpiller den här kvällen gjorde att omdömet inte fanns vid tillfället.
Gänget då? Ett stort antal ungdomar som terroriserat och mobbat familjen under lång tid. De kom med tillhyggen i händerna. Varför? Tillhyggen, käppar och påkar skulle användas för skadegörelse, och eller ofredande, hot och misshandel av familjen i deras ensligt liggande villa. Gänget gjorde sig skyldiga till minst hemfridsbrott eller olaga intrång, ofredande och olaga hot. Varför har de inte åtalats?
Rättsamhällets kollaps i Rödeby fortsätter, då inte de som orsakade våldet blir åtalade samtidigt för att visa andra kriminella att hemfriden inte får kränkas. Vi har nödvärnsrätt i Sverige, men här är det busarna som går fria. Sverige är ingen rättsstat och äkta demokrati som tillåter en rad kränkningar av den personliga integriteten och äganderätten! Förutom Rödeby är rennäringens kränkningar genom intrång och olovligt renbete ett annat exempel på det demokratiska samhällets kollaps.

Inga kommentarer: