29 september 2010

Förakt för demokratin, mobbning

Manifestationer i hat och mobbning

I Östersund och andra städer hölls och hålls manifestationer mot det demokratiska valet i Sverige. ”Spontana” av medborgarna mot valresultatet och mot rasism och främlingsfientlighet men riktat mot Sverigedemokraterna (SD). Sossarna Gertrud och Mikael Abramsson påstår att de agerar som civilpersoner i Svenstavik, kan man det? Dessutom ljuger de! De spontana demonstrationerna har initierats av ”Socialdemokratiska partiet och ett annat parti”, troligen Vänsterpartiet, vars Ohly med hat i blicken lovade ”hårda tag” på valnatten.

Mona Sahlin har före årets val haft som sin huvuduppgift, egna ord, att hålla SD utanför riksdag och parlament. Inte konstigt att hon förlorade valet med den målsättningen. Under de senaste åren, när SD har fått ökat stöd bland väljarna, har drevet och mobbningen i media och bland politiska motståndare varit sanslöst och utan hämningar. Mobbningen är ovärdigt ett demokratiskt land med respekt för andras åsikter, men vi är mycket riktigt klassade som ett socialistiskt land i världen. Här kränks den personliga integriteten och äganderätten ständigt, syns tydligt nu.

Bergs kommun och Svenska kyrkan är medarrangörer i Svenstavik. Kommunen, intressant, och vi är många som ser kyrkan som orättvis och partisk i Norrland samt många går ur. I kallelsen talas om demokrati. Men det är de 5,7 % Sverigedemokratiska företrädarna och väljarna som ska mobbas och skrämmas med fortsatta bråk, hot, misshandel, skadegörelse o.s.v. Det som pågår är motsatsen till demokrati och ovärdigt en rättsstat.

Inga kommentarer: